Eén van de nieuwe voornemens voor 2014 was om mijn drumskills naar een hoger niveau te brengen en mij 100% te geven. Na Drumvision was het tijd om voor mezelf uit te maken of ik daar bleef gaan of dat ik toch even andere horizonten moest gaan opzoeken. Na wat gegoogled te hebben, kwam ik op Dé drumschool in Evergem. Na niet lang twijvelen mailde ik om mij in te schrijven en zo kruip ik nu elke zaterdagochtend onder begeleiding van Philip achter het drumstel.

Ondertussen heb ik mijn tweede les achter de rug en ik mag eerlijk zeggen dat ik een paar kleine trucjes heb geleerd om het drummen gemakkelijker te maken door gewoon al mijn houding aan te passen.

Donderdag ben ik samen met Sofie naar Lokeren gereden naar Drums Only. Een grote winkel gespecialiseerd in drums, zowel electronische als akoestische drums. Met een paar concrete vragen werd ik al snel en professioneel uit de nood geholpen.

En nu is het vooral oefenen oefenenen oefenen tot mijn vrouw en buren gek van worden. Nu, ik heb een elektronisch dus de kans zit er in dat het wel even duurt vooraleer ze zot zijn. 😉