Fujifilm X10Het kriebelt terug een beetje om herinneringen op foto vast te leggen, maar de zin om mijn spiegelreflexcamera (Nikon D7000) terug van onder het (kleine laagje) stof te halen kwam maar niet. Ik vind de D7000 ietsje te groot en opvallend om overal mee naartoe te nemen en had meer en meer behoefte aan een kleiner compact toestel.

Enkele weken terug kreeg ik van iemand de Nikon Coolpix P310 om even te proberen en hoewel dit toestel ideaal is om mee te nemen op uitstapjes lagen mijn verwachtingen van een fototoestel toch nog ietsje hoger, dus de zoektocht werd verder gezet.

Omdat ik fan ben van Nikon had ik mijn oog laten vallen om de Nikon 1 en was op onderzoek gegaan. Details bekijken, reviews lezen en op Flickr kijken naar foto’s die genomen zijn met dat toestel. Kwaliteit zag er fantastisch uit, tot dat ik woensdag het nieuwe FujiFilm X10 van mijn papa eens in mijn handen kreeg. Verkocht.

En vandaag gekocht. Allé, eerder gekregen van mijn madam <3 voor mijn verjaardag.

Vandaag ook besloten om mijn Nikon D7000 + lens te verkopen, mocht je geïnteresseerd zijn of je kent iemand mail mij dan gerust voor meer informatie op camera@sophiedebrabander.be.

Tip: Bij Art en Craft accepteren ze ecocheques.