Al enkele jaren wordt in het weekend van Hemelvaart 1000 kilometer gefietst ten voordele van Kom op Tegen Kanker. Dit houdt in dat je met je team je kan inschrijven om deel te nemen om in die 4 dagen in totaal 1000 kilometer te fietsen.
Nu, een team kan uit maximum 8 leden bestaan. Als je in de 4 dagen op je eentje 1000 kilometer wilt gaan fietsen, is dat ook perfect oké. Als je met meerdere teamleden fietst, is er telkens één iemand aan het fietsen en om de 125 kilometer kan je wisselen.

Om deel te kunnen nemen zamel je 5000 Euro in per team, die je dan uiteraard doneert aan Kom op Tegen Kanker.

Mijn nonkel is sinds jaar en dag een fervent fietser en ook hij fietst dat weekend met zijn team 1000 kilometer. Om het geld in te zamelen organiseren de 4 teams uit Eeklo een marathon. 24 uur op de rollen, waar iedereen aan kan deelnemen. Elke deelnemer neemt een uurtje plaats op de rollen en draagt zo zijn steentje bij. Je eigen bijdrage bedraagt (minstens) 12 Euro en gaat integraal naar Kom op Tegen Kanker.

Dit jaar doen Sofie, mijn nicht Bianca en ik ook mee. Je kan ons op zaterdag 14 november tussen 12 uur en 15 uur terugvinden op de fiets in de Sporthal van Eeklo. Wie wilt komen supporteren (of sponsoren) is van hartelijk welkom!

Tot dan!

fietsmarathon voor Kom op tegen Kanker