Vandaag beloofde een lastige dag te worden wat betreft het Paleo-dieet. Ik stond op met het gevoel dat ik de avond er voor zwaar gaan feesten ben en dus een zware kater had, gelukkig was dat na een groot glas water grotendeels weg en had ik in de loop van de dag alleen maar een sluimerende hoofdpijn. Ook voelden mijn benen vandaag loodzwaar aan, de trap nemen was een hele uitdaging en geloof mij we hebben veel trappen in ons huis.

Maar als ik Elke mag geloven is dat allemaal een deel van het detox en afkicken van suikers, alcohol en koolhydraten.

Deze week mag je je verwachten aan: stemmingswisselingen, hoofdpijn, humeurigheid, vermoeidheid, meer acne dan anders, zware benen, buikpijn, constipatie of diarree,  …

Voorlopig zijn het enkel de zware benen en hoofdpijn die het lastigste zijn.

Om de drang naar lekkers (aka vuiligheid) wat te verlichten maakte Sofie verse chips van zoete aardappel. Keilekker én Paleo = WIN-WIN!

FOTO: Skinny Sweet Potato Chips