Sophie de Brabander

Tools & Apps 2013

Net als vorig jaar een post met de nieuwe tools en apps die ik leerde kennen in 2013 en die volgens mij aan te raden zijn.

Apps voor kinderen

  • Dumb Ways to die: Van het leuke filmpje is er nu ook een verslavende app van gemaakt. De bedoeling is dat je niet op een domme manier dood gaat. 🙂
  • Nighty Night: ideale app voor het slapengaan van uw peuter. Samen met alle beestjes van de boerderij de licht uit doen en gaan slapen.
  • HeyHey Match: Puzzel App van Belgische/Gentse makelij.

iPhone/iPad Apps

  • Readmill: Waar ik vorig jaar nog Goodreader gebruikte ben ik nu overgeschakeld naar Readmill om boeken te lezen. De grootste reden hiervoor is omdat het meer richt tot het lezen van boeken en het toont hoeveel tijd je nog nodig zou hebben om het boek uit te lezen op jouw tempo. Ook is het gebruiksvriendelijk en kan je gemakkelijk op verschillende toestellen (iPhone/iPad) verder lezen waar je was gebleven.
  • Sky Guide: Voor iedereen die meer wil weten over de sterrenhemel. Op basis van je locatie scant hij de hemel en toont welke sterren waar zitten. Je kan uiteraard ook informatie over de ster, planneet of satelliet opvragen.
    Maan K. 2237 Rocket
  • Rdio: Deze app laat mij meer nieuwe muziek ontdekken dan Spotify. Ik heb het gevoel dat Spotify mij vaak commerciële muziek wil laten beluistere en Rdio richt zich meer op het soort muziek waar je naar luistert. Ook is Rdio voor mij grafisch gezien een pak mooier en aantrekkelijker om te gebruiken.

Dit zijn mijn nieuwste apps van 2013.  Wat zijn die van u?

« »

© 2018 Sophie de Brabander. Theme by Anders Norén.