Wat is WeepeeTV?

Wel, WeepeeTV laat je toe om je via het internet op elk toestel dat voorzien is van een browser TV te kijken voor slechts 10€ per maand. Het voordeel hiervan is dat het je toelaat om waar dan ook (via uw data abonnement of wifi) naar je favoriete programma te kijken.

Wij hebben thuis al een jaar geen kabel of digitale televisie meer en omdat de drempel zo laag is om in te stappen dacht ik.. waarom eens een maandje niet proberen, want je hangt niet vast aan een contract, je betaalt gewoon éénmalig voor een maand en loopt de maand af kan je nog zien wat je doet…
Dus, we hebben het een maand geprobeerd en via Apple TV konden we toch gezellig naar TV kijken. Nou ja.. gezellig is een groot woord, want als je zo al een grote tijd geen tv meer heb gekeken dan is de interesse grotendeels weg. De eerste week heb ik het dan ook intensief gebruikt en stond het praktisch dagelijks op.. maar toch.. tv kan mij nog altijd niet boeien. Als er een goede serie is koop ik die liever op DVD en bekijk ik die in één keer. Pakken beter voor mij, want ik verlies al vlug mijn interesse in zo’n dingen. (Vandaar dat ik liever naar films kijk, na 2uur ben je er vanaf)

WeepeeTV is zeker een aanrader dus.. streamen is poepsimpel!

Waarom niet verlengen?

Tjah.. vooral de interesse voor wat er op tv getoond wordt is er niet, maar de kans zit er wel in dat ik af en toe eens een maand koop om bijvoorbeeld de olympische spelen te kunnen volgen. Maar voor Komen Eten… nah..