Vorige week was het, naar jaarlijkse gewoonte, alweer hackaton.. Dat houdt in dat we 48 uur de tijd krijgen om een project uit te werken met ar met een zelf samengesteld team. In die 48 uur probeer je, en vaak met succes, jouw project naar keuze tot een goed einde te brengen ook al moet je je slaap daarvoor laten.

Samen met Jonas, Jonas, Dieter, Tim, Ruth, Liesbeth en Michael besloten we om de interne frietjes app een eigen kleedje te geven en naar een hoger niveau te brengen en uitbreiden naar meer keuzemogelijkheden..

De frietjesapp heeft Tim tijdens zijn stage gemaakt en houdt in dat we via deze applicatie op vrijdag frietjes kunnen bestellen en die worden dan diezelfde middag besteld.

Dus na 48 was onze Fret geboren.. een klein monster dat jou helpt een keuze te maken wat je die middag wilt eten.

team-fret

Nu, zo een hackaton houdt niet alleen in dat je 48 uur aan één iets werkt, maar je leert ook op een andere manier samenwerken en onder tijdsdruk jouw project naar keuze tot een goed eind te brengen..

Enkele hackaton stats:

  • 45 uur op kantoor doorgebracht
  • Waarvan 5u20 geslapen
  • 1 uur gaan avondeten in Wunderbar
  • 1 uur gaan avondeten in Uncle Babe’s Burger Bar
  • 1 uur gereisd van en naar de restaurants

slaap stats

Say what?! Amper 5 uur slaap? Ja, inderdaad, maar op het moment zelf had ik daar bitter weinig last van omdat ik de meeste energie haalde uit de adrenaline van Fret te zien groeien en de Red Bull (onze trouwe sponsors).